Massakartoitukset

Taloyhtiön huoneistojen massakartoitukset

Kartoituksemme sisältää kylpyhuoneiden kosteusmittausten lisäksi myös asuntojen muiden vesipisteiden ja märkätilojen tutkimuksen.

Taloyhtiöiden märkätilojen ja vesipisteiden kunto on hyvä tarkastaa säännöllisesti mahdollisten vesivaurioriskien ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi ajoissa. Yli 40 % vesivahingoista sattuu muualla kuin pesutiloissa, minkä vuoksi on tärkeää tutkia myös muiden vesikalusteiden tilanne. Piilevät vesivuodot sekä kosteuden ja homeen aiheuttamat haitat vähentävät asuntojen arvoa, aiheuttavat taloyhtiölle suuria korjauskustannuksia ja ovat myös vakava terveysriski. Ilman kartoituksia vauriot ja puutteet paljastuvat usein vasta, kun rakennuksissa aletaan oireilla sisäilman vuoksi.

Massakartoituksissa selvitetään tutkittavien tilojen kosteustilanne, mahdollisten kosteusvaurioiden ja kosteusvaurioriskien olemassaolo sekä mahdolliset korjaustarpeet. Kartoituksesta tehdään isännöitsijälle kirjallinen raportti, jossa mittaustulokset, havaitut viat ja puutteet sekä suositeltavat toimenpiteet esitetään huoneistokohtaisesti valokuvien kanssa.

Otamme tutkimuksissa huomioon vallitsevan koronatilanteen. Käytämme tutkimusten aikana suojavarusteita AVI:n antamien ohjeistusten mukaisesti. Vaikka tutkimukset suoritettaisiin vasta koronarajoitusten lievennyttyä, kartoitusten teettämisestä kannattaa päättää jo kevään kokouksissa!

Lataa esite ja hinnasto TÄSTÄ